De meest geschikte snellader laadpas vinden

Geschreven door Passie Voor Laden

Passie Voor Laden biedt je een plek om overzichtelijk te zien welke laadpassen er zijn. We helpen je kiezen welke laadpassen in welke situatie het interessantst zijn.

Welke snellaadpas past bij jou?

Als je een elektrische auto hebt, dan weet je dat een van de grootste nadelen de lange oplaadtijd is. Het kan tot 8 uur duren om een auto op te laden met een standaard wisselstroomlader. Maar er zijn manieren om het proces te versnellen.

Eén manier is het gebruik van een gelijkstroom snellader. Je kunt daarmee met zo’n 30 minuten laden de accu van je auto ongeveer 80% vol krijgen. Dit soort laders staan vaak langs de snelweg.

Je vindt ze ook op steeds meer plekken langs de openbare weg en in de stad. FastNed, Vattenfall en Vandebron zijn de grootste aanbieders met snellaadstations door het hele land.

Om van een snellader gebruik te kunnen maken heb je een laadpas nodig die snelladen ondersteunt. Oftewel, waarmee je kunt laden bij een van de aanbieders die snellaadstations exploiteert.

In dit artikel lees je hoe je de snellaadpas kan vinden die het beste past bij jouw situatie.

De beste snelladen pas vinden

Als het gaat om het opladen van je auto, is het belangrijk dat je de juiste laadpassen hebt. Daarom is het handig om een snellaadkaart in je bezit te hebben. Hiermee kun je je auto onderweg opladen aan de snellader, en vaak ook bij meerdere ‘normale’ openbare oplaadstations van dezelfde aanbieders.

Als je je elektrische auto snel wilt opladen, is het een goed idee om meerdere oplaadkaarten op zak te hebben. Op die manier kun je profiteren van de goedkoopste oplaadtarieven, en van de ruimste keuze aan snellaadstations.

Plus, met de beste snellaadkaart op zak maakt het niet uit of je in Nederland bent of de grens naar een ander land oversteekt – je kunt overal waar je komt van de snellaadstations profiteren.

Gelukkig zijn veel laadpassen voor snelladen gratis aan te vragen. Dus als je op zoek bent naar een kaart waarmee je je auto snel kunt opladen, kijk dan zeker of de kaart gratis is. Zo kun je jezelf wat geld besparen en heb je alles wat je nodig hebt om je elektrische auto op te laden langs de snelweg, mocht het voorkomen.

Hoe weet ik wat de meest geschikte snellader laadpas voor mij is?

Om ervoor te zorgen dat je onderweg overal en snel kunt opladen, is het handig om verschillende oplaadpassen in je bezit te hebben.

Het hebben van verschillende kaarten geeft je de kans om goedkoper te laden, omdat je voor elke aanbieder een goed tarief op zak hebt. Het geeft je ook de ruimste keuze aan snellaadstations.

De meest geschikte snellaadpas voor jou is de pas die past bij jouw specifieke situatie.

Kom je bijvoorbeeld heel vaak bij een snellader? Dan kan een laadpas met abonnement aan het eind van de maand goedkoper uitvallen dan een gratis pas, omdat het laadtarief per kW lager ligt.

Maar kom je slechts incidenteel bij de snellader, dan is een gratis laadpas handiger. Daar betaal je alleen voor op het moment dat je daadwerkelijk gebruik gaat maken van de snellader.

Vergelijk laadpassen voor de beste combinatie

Snellaadpassen vergelijken is een fluitje van een cent, zeker met de laadpas vergelijker. We laten je zien welke laadpassen en abonnementsvormen er zijn, zodat je geld kunt besparen door het combineren van passen.

Nu je alles weet over snellaadkaarten, is het tijd om de volgende stap te zetten en er een aan te vragen!

Zorg ervoor dat je de verschillende oplaadkaarten vergelijkt, zodat je de beste voor je behoeften vindt. Met een snellaadkaart op zak kun je je elektrische auto snel opladen, waar je ook bent, en ben je snel weer op weg!

Kies je filters: