Vandebron Laadpas

⬅️ Terug naar Laadpassen

vandebron laadpas
100% dekking in Nederland Geschikt als vakantiepas Geschikt voor snelladen Met abonnement Populair

Binnen 3 minuten geregeld 👆

Met deze laadpas heb je toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa. Ben je klant van Vandebron dan is je laadpas abonnement goedkoper.

Abonnementsvorm:
Abonnement

Laden doe je met de:
Laadpas, Sleutelhanger

Voor- en nadelen:

  • Geen extra kosten per laadsessie
  • Korting voor Vandebron klanten
  • Maandelijks opzegbaar
  • Alleen met abonnement
  • Weinig tarieven vooraf inzichtelijk met de app

Prijs per maand:
€ 3,50 (€ 1,50 voor energie-klanten)

Extra kosten per laadsessie:
€ 0,00

Tarief bij publieke laadpalen:
Regulier tarief van aanbieder.

Tarief bij snelladers:
Regulier tarief van aanbieder.


Tijdelijke actie t/m 31 december 2023: Vraag nu je Vandebron laadpas aan en betaal de eerste 3 maanden geen abonnementskosten.

Over de laadpas van Vandebron

Met de Vandebron laadpas heb je toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland en een groot deel van Europa, zoals in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en België. Je betaalt een vast bedrag per maand abonnementskosten en geen éxtra kosten per laadsessie.

Ben je ook energie-klant van Vandebron? Dan is je laadabonnement nog voordeliger geprijsd!

Oja, het abonnement kun je ook nog maandelijks opzeggen als je dat wilt.

Opbouw van je laadtarief bij Vandebron

  • Laadpuntexploitant rekent een starttarief, kWh-tarief en/of tijdstarief
  • Vandebron rekent een vast bedrag per maand, zonder extra kosten per laadsessie

Deze kosten samen bepalen het totaalbedrag op je factuur.

Naast de laadkosten voor de aanbieder van de laadpaal, betaal je servicekosten aan de dienstverlener van je laadpas. Bij Vandebron is dit een maandelijks tarief dat bovendien extra voordelig is als je ook energie afneemt bij Vandebron. Zo betaal je geen extra kosten per laadsessie en kun je onbezorgd laden, zo vaak als je wilt.

Wanneer je laadt met de Vandebron laadpas, wordt er voor de betaling gebruik gemaakt van een automatische incasso die de laadkosten en abonnementskosten maandelijks van je rekening afschrijft.

Veelgestelde vragen over de laadpas van Vandebron

Kan de Vandebron laadpas gebruikt worden bij elke openbare laadpaal en snellader?

Jazeker! Met de Vandebron-laadpas heb je toegang tot alle openbare laadpalen in Nederland en in bijna alle andere landen van Europa. Denk bijvoorbeeld aan België, Luxemburg, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. In de Vandebron EV-app vind je een overzicht van de actuele dekking.

In welke landen, naast Nederland, kun je nog meer laden met de Vandebron-laadpas?

Op dit moment kun je met de Vandebron-laadpas in heel Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Ierland laden. Ook in Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Engeland en Slovenië kun je op verschillende plaatsen laden. In de Vandebron EV-app vind je een overzicht van de huidige dekking.

Momenteel stellen niet alle aanbieders hun laadpunten beschikbaar voor gasten uit andere landen. Vandebron werkt er hard aan om volledige roaming door heel Europa te realiseren.

Kan ik mijn laadpas direct na ontvangst gebruiken?

Ja! Vandebron zorgt dat je pas geactiveerd naar jou verzonden wordt. Zo kun je meteen beginnen met laden. Ben je nog geen klant van Vandebron? Dan hoef je alleen nog een account aan te maken na ontvangst van de laadpas. Ben je al Vandebron klant? Log in en zie direct je laadsessies verschijnen!

Laad ik met mijn Vandebron laadpas altijd groene stroom in mijn auto?

Ben je energieklant bij Vandebron en heb je thuis een laadpaal, dan laad je uiteraard met 100% groene energie. Bij de laadpalen van andere beheerders is de stroom niet van Vandebron en kunnen we niet met zekerheid zeggen dat je altijd groene stroom laadt.

Kan ik een (extra) laadpas of sleutelhanger aanvragen?

Jazeker! Dit kun je doen simpel doen via de Vandebron website of hun EV-app. Hier selecteer je je laadpas of sleutelhanger.

Om te zorgen dat ze onder je account komen is het belangrijk dat je ingelogd bent. Dit kan voor of na het selecteren van de passen. Nadat je je aanvraag hebt bevestigd, stuurt Vandebron je nieuwe laadpas of sleutelhanger zo snel mogelijk naar je op.

Heb je je nieuwe laadpas of sleutelhanger binnengekregen? Dan kun je direct beginnen met laden.

Heb je meerdere laadpassen of sleutelhangers? Dan ontvang je hier ook aparte facturen voor. Wil je alles het liefst op één factuur? Dat kan. Mail naar vragen@vandebron.nl