E-Flux Laadpas

⬅️ Terug naar Laadpassen

e-flux laadpas
100% dekking in Nederland Geschikt voor snelladen Gratis laadpas Met abonnement Populair

Binnen 3 minuten geregeld 👆

Uitstekende laadpas met transparante tariefstructuur. 100% dekking in Nederland en ook een goede dekking in België, Duitsland en Luxemburg.

Abonnementsvorm:
Gratis & Abonnement

Laden doe je met de:
Laadpas, Sleutelhanger

Voor- en nadelen:

  • Klantenservice van hoog niveau
  • Onafhankelijke partij
  • App met een overzicht van alle laadpunten
  • Geen toereikende dekking in de rest van Europa

Prijs per maand:
€ 3,23 bij abonnement / € 0,00 bij gratis pas

Extra kosten per laadsessie:
€ 0,00 bij abonnement / € 0,32 bij gratis pas

Tarief bij publieke laadpalen:
Regulier tarief van aanbieder.

Tarief bij snelladers:
Regulier tarief van aanbieder.

Bijzonderheden:
Korting van €0,03/kWh excl. btw op laadpunten uitgerust met de E-Flux backoffice.


Over de laadpas van E-Flux

E-Flux heeft een onafhankelijk laadpaal platform ontwikkeld en draagt daarbij maximaal bij aan keuzevrijheid voor bedrijven en consumenten.

Het bedrijf is opgericht in 2017. De markt voor elektrisch rijden was op dat moment al aardig in beweging maar er was geen flexibiliteit om zelf een backoffice provider te kiezen voor je laadpaal.

Sinds hun oprichting zijn ze in korte tijd een serieuze speler op de EV markt geworden met een heldere visie over open standaarden, keuzevrijheid en transparantie op gebied van laadpalen en tarieven.

De eigen E-Flux helpdesk heeft een hoog niveau en goede bereikbaarheid.

E-Flux compenseert CO2 uitstoot voor al hun laadsessies door het aanplanten van bomen via Trees4all.

Hun laadpas werkt vanzelfsprekend bij alle laadpunten in Nederland.

Mét abonnement: E-Flux Orange

Het Orange abonnement is de beste keuze als je veel laadt. Met dit abonnement kan je met je laadpas onbeperkt laden voor een vast maandbedrag zonder extra kosten! Je krijgt maandelijks een overzicht met alle laadsessies. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Zonder abonnement: E-Flux Pay as you Charge

Een laadpas met Pay as you Charge heeft geen abonnement en dus ook geen maandelijkse kosten. Je betaalt per laadsessie. Dit is erg handig als je niet vaak laadt of als je voor langere tijden deze pas niet gebruikt.

Je E-Flux laadpas activeren

Het activeren van je laadpas gaat heel makkelijk.

  1. Log in op je E-Flux dashboard
  2. Kijk onder ‘My cards’ / ‘Mijn kaarten’
  3. Vul je kaartnummer in
  4. Activeer je kaart

E-Flux app voor facturen en om te kijken waar je kunt laden

Route plannen, tarieven checken en facturen inkijken gaat erg gemakkelijk via de app. Voor ondernemers is de maandelijkse factuur handig. Hierop staan alle laadbeurten vermeld. Deze verzamelfactuur kan zo naar de boekhouder gestuurd worden.

Zakelijk je auto opladen

E-Flux is er voor alle zakelijke EV-rijders, voor de groot zakelijke klant, MKB en ook de ZZP’er. Elk type zakelijke klant kan worden bediend afhankelijk van zijn situatie.

E-Flux snapt dat je als ZZP’er of MKB’er liever niet bezig bent met het afhandelen van administratie. Met de E-Flux laadpas wordt dit je uit handen genomen en gezorgd dat jouw administratie zo geregeld is!

Als ondernemer wil je niet vast zitten aan verplichte pakketten of services. Bij E-Flux heb jíj de controle en stel je zelf de laadoplossing samen die het beste bij jouw onderneming past.

Ook als grootzakelijke klant ben je welkom bij E-Flux. Kies als groot zakelijke klant voor de E-Flux laadpas en beheer je elektrische fleet gemakkelijk vanuit hun platform.

Krijg inzicht in het verbruik, automatische facturatie en vraag gemakkelijk nieuwe laadpassen aan voor je werknemers. Ook maak je gemakkelijk ‘toegangsgroepen’ aan voor werknemers die gratis mogen laden. Bespaar jouw fleet manager de kopzorgen van een onoverzichtelijke administratie met de E-Flux laadpas.

Veelgestelde vragen over de laadpas van E-Flux

Waar kan ik laden met een E-flux laadpas?

Je kan met een E-flux laadpas overal in Nederland laden. In Nederland hebben wij een dekking van 99%. Met de E-Flux laadpas kun je dus overal je elektrische auto opladen. E-Flux laadpassen zijn compatibel met zowel publieke laadpalen als met grote snellaadstations als Fastned en Ionity.

Hoe moet je opladen met een E-Flux laadpas?

Belangrijk: gebruik een laadpaal die in de publieke ruimte staat.

Laadsessie starten:
– Sluit de kabel aan tussen de auto en de laadpaal
– Houd de laadpas voor de lezer. Wacht tot de lader een piepsignaal geeft, dan kun je de pas weer weghalen.
– De laadsessie zal nu starten en het LED-licht brandt blauw. Laadpalen met een scherm geven in tekst weer dat de laadsessie is gestart.

Laadsessie stoppen:
– Houd laadpas voor de lezer en wacht op het piepsignaal.
– Zodra de kabel wordt vrijgegeven kun je deze verwijderen uit de laadpaal. Dit kan soms 1 à 2 minuten duren, met name bij wat oudere laadpalen.

Kan ik MultiTankcard koppelen aan E-Flux?

E-Flux en MultiTankcard werken samen! Voor een klein bedrag per maand kunnen MTc klanten gebruik maken van de E-Flux service. Wil je gebruik maken van het E-Flux laadproduct dan kun je dit aanvragen via jouw contactpersoon bij MTc.

Waar kan ik terecht met vragen over mijn E-Flux laadpas?

Je kunt mailen naar support@e-flux.nl of bellen met telefoonnummer +31207630620